Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Askerleri Batı Şeria’da 10 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine düzenledikleri baskınlarda en az 10 Filistinliyi gözaltına aldı. Filistin Esirler Cemiyeti ve Filistin Kurtuluş Örgütü’ne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti tarafından yapılan ortak açıklamada, İsrail askerlerinin Batı Şeria’daki gözaltı operasyonlarının devam ettiği belirtildi.

İsrail askerleri, işgal altındaki

Son 24 saat içinde Ramallah, El Halil, Tulkerim ve Kalkilya kentlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınanlar arasında daha önce serbest bırakılanlar ve bir kadının da bulunduğu aktarıldı.

İşgal altındaki Batı Şeria’da 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana gözaltına alınan Filistinlilerin sayısının 9 bin 520’ye ulaştığı bildirildi.

7 Ekim 2023’te İsrail’in Gazze Şeridi’ne başlattığı saldırının ardından, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşandığı kaydedildi.

Aynı dönemde İsrail askerleri ve yerleşimcilerinin saldırıları sonucunda 561 Filistinlinin hayatını kaybettiği bilgisi de verildi.