Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koruyucu Ailenin 20 Yıllık Evlat Hasreti Sona Erdi

Kırklareli’de Hatice ve Onur Deyrin çifti, 20 yıllık evlat özlemlerini koruyucu aile oldukları 4 yaşındaki Aras ile sonlandırdı. Evlat edinme yolunda adım atan çift, Aras’ı ailelerine kattı.

Kırklareli'de Hatice ve Onur

 

2004 yılında evlenen çift, çocuk sahibi olamama sorunlarına rağmen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne başvurarak koruyucu aile olmaya karar verdi. İki ay önce uygun görülen başvuru sonucunda Aras, Deyrin çiftinin koruyucu çocuğu olarak hayatlarına girdi.

Hatice Deyrin, “Bu mutluluğu tarif edemiyorum. Farklı bir duygu. Aras’la tanıştığımız an, kalbimde hep onu hissettim. Annem olmanın bu kadar güzel bir duygu olduğunu ilk o gün anladım. Aras evimize geldi ve oğlumuz oldu” dedi. Onur Deyrin ise Aras’ın gelmesiyle evlerine neşe ve huzur geldiğini belirterek, “Aras’la kısa sürede kaynaştık. Onunla birlikte spor yapıyoruz, geziyoruz. Evimize bereket geldi, ses geldi” şeklinde konuştu.

Koruyucu aile olmanın önemine vurgu yapan Hatice Deyrin, “Her çocuğun bir aile ortamında büyümesi çok değerli. İmkanı olan herkesin koruyucu aile olmasını öneririm” ifadelerini kullandı.