Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçük İrfan’ın Yaşam Umudu Ablası Oldu

Afyonkarahisar’da yaşayan 5 yaşındaki İrfan Eren, grip şikayetiyle hastaneye gitmesinin ardından lösemi teşhisi kondu. Zorlu bir tedavi sürecinden geçen İrfan, hayata ablasının kemik iliği nakli sayesinde tutundu.

Afyonkarahisar'da yaşayan 5 yaşındaki

İrfan’ın annesi Yasemin Şimşek, oğlunun sağlık durumu hakkında şunları paylaştı: “Oğlum küçük yaşta lösemi teşhisi aldı. Hastanede kemoterapi tedavisi gördü. Hep yaşadığımız ağır dönemi atlatacağımıza inandık. Oğlumun moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için elimizden geleni yaptık. “dedi.

İrfan’a uygun kemik iliği nakli için ablası Medine’den uygun doku uyumu bulundu. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen nakil işlemiyle İrfan, ablasının destekleriyle sağlığına kavuştu. Şimşek, “Temizliğine, yediğine, içtiğine çok dikkat ediyoruz. Kolay bir hastalık değil ancak bunu da atlatacağız. Allah’ım bu hastalığı hiç kimseye göstermesin. Ablamız İrfan’a can oldu. Çok şükür sağlık durumumuz iyi gidiyor.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Şimşek, bu tür ağır hastalığı olanların ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini vurgulayarak, birlik olunduğunda her sorunun üstesinden gelinebileceğini ifade etti.