Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 Milyon Ziyaretçi Ağırladı

Trabzon Kültür Yolu Festivali, 22-30 Haziran tarihleri arasında düzenlendi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleşti. Festival, 2 milyon 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayarak büyük ilgi gördü.

Trabzon Kültür Yolu Festivali,

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, 9 gün boyunca şehrin 30 farklı noktasında 500’ü aşkın etkinlik düzenlendiğini ve bu etkinliklerin şehre büyük canlılık kattığını belirtti. Festivalde konserler, sergiler, atölye çalışmaları, çocuk etkinlikleri ve yarışmalar gibi geniş bir program sunuldu.

Geçen yılki katılım rekorunun geçildiğini vurgulayan Erdoğan, festivalin Trabzon’un tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin tanıtımına önemli katkı sağladığını dile getirdi. Gastronomi alanında da öne çıkan yerel lezzetlerin tanıtıldığı festivalde Akçaabat köftesi, Hamsiköy sütlacı, Vakfıkebir ekmeği gibi yöresel ürünler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Erdoğan, festivalin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti, gelecek yıl için ziyaretçi sayısını artırma hedeflerinin olduğunu belirtti.