Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DenizBank Harbiye Açıkhava Etkinlikleri: Ünlü isimlerle başlıyor

BKM’nin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenleyeceği “DenizBank Harbiye Açıkhava Etkinlikleri” 7 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Etkinlikler, müzik ve eğlence dünyasının önemli isimlerini sahnede ağırlayacak.

BKM'nin Harbiye Cemil Topuzlu

Açılış konseri, 7 Ağustos’ta Aşkın Nur Yengi’nin Pera Filarmoni Orkestrası eşliğinde vereceği “Aşkın Nur Yengi Senfonik” performansı ile yapılacak. Yengi, senfonik bir repertuvarla müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Etkinlikler kapsamında 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde ise, gazino konsepti ile komediyi birleştiren “Ata Demirer Gazinosu” sahne alacak. Ata Demirer, performansında mizahi yeteneğini ve sahne enerjisini izleyicilerle paylaşacak.

10 Ağustos’ta ise genç yeteneklerden Mert Demir, “Antidepresan” ve “Ateşe Düştüm” gibi popüler şarkılarıyla sahneye çıkacak. Demir, hit parçalarıyla dinleyicileri coşturacak.

BKM’nin programında ayrıca, müzik dünyasının yıldız isimlerinden Grammy ödüllü Seal, 12 Ekim’de sahne alacak. Seal’in performansı, etkinliklerin en heyecan verici anlarından biri olarak büyük bir ilgiyle bekleniyor.

DenizBank Açıkhava Etkinlikleri| Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu | Konser Biletleri - Passo

Etkinlikler hakkında detaylı bilgi ve bilet satışları için bkmonline.net adresi ziyaret edilebilir.