Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da kanlı gece!

Kütahya’da Mehmet Furkan Ş., annesi Sevgi Koçer’i av tüfeğiyle öldüren üvey babası Ünal Koçer’i tabancayla vurarak öldürdü.

Kütahya'da Mehmet Furkan Ş.,

Olay, Meydan Mahallesi Meltem Sokak’taki bir binanın dördüncü katında meydana geldi. Silah seslerinin duyulması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri eve girdiğinde, Ünal Koçer (53) ve eşi Sevgi Koçer (48)’in silahla vurularak öldürülmüş halde bulunduğunu tespit etti. Olay sırasında evde bulunan şüpheli Mehmet Furkan Ş. (19), Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Yapılan incelemede, Ünal Koçer’in eşi Sevgi Koçer’le henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı ve av tüfeğiyle öldürdüğü, Mehmet Furkan Ş.’nin ise annesini öldüren üvey babası Ünal Koçer’i tabancayla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olay yerindeki inceleme çalışmalarının ardından çiftin cansız bedenleri, Kütahya Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Ünal Koçer’in kuaförlük yaptığı, eşi Sevgi Koçer’in ise toplum sağlığı merkezinde ebe olarak görev yaptığı belirtildi.