Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LGS’de 500 tam puan alan öğrenci konuştu

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde yaşayan Cıvan Çelik adlı öğrenci, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alarak dikkatleri üzerine çekti. Çelik, bu başarısının ardından Galatasaray Lisesi’nde eğitim almayı hedefliyor.

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde

Kasımiye Ortaokulu mezunu olan Cıvan Çelik, sınav sonuçları açıklandığında tüm soruları doğru yanıtlamasıyla 500 puan alarak 352 öğrenci arasında yer aldı.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Çelik’i başarısından dolayı Kasımiye Ortaokulu’nda ziyaret ederek tebrik etti. Duyan, öğrencinin başarısının okullarında sürekli olarak devam eden bir başarı olduğunu belirtti ve öğretmenler ile öğrencilere başarılar diledi.

Cıvan Çelik, başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çok güzel bir duygu. Disiplinli, planlı ve programlı çalıştım. Okulumu ve ailemi gururlandırdım. Emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Galatasaray Lisesi’ne gitmeyi düşünüyorum.” dedi.

Okul Müdürü Abdulkadir Korhan da okullarının sürekli başarılarla anıldığını vurgulayarak, öğrencilerinin bu başarıyı çalışarak elde ettiğini söyledi. Korhan, “İnşallah öğrencilerimiz istedikleri liselere yerleşir. Çok gururluyuz.” şeklinde konuştu.

Baba Ali Çelik ise oğlunun meraklı ve çalışkan bir öğrenci olduğunu belirterek, boş zamanlarında bol bol kitap okuduğunu dile getirdi. Çelik, oğlunun sınavdaki başarısından dolayı çok memnun olduğunu ve destek veren öğretmenlere teşekkür etti.