Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maganda kurşunu isabet eden genç ölümden döndü

İstanbul’un Pendik ilçesinde arkadaşlarıyla dondurma almaya giden 17 yaşındaki Aykan Yazar, cadde üzerinde seyir halindeyken rastgele açılan bir maganda kurşununun hedefi oldu. Kurşun, Yazar’ın boynundan girip ağzında kaldı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde arkadaşlarıyla dondurma

İstanbul’un Pendik ilçesinde arkadaşlarıyla dondurma almaya giden 17 yaşındaki Aykan Yazar, cadde üzerinde seyir halindeyken rastgele açılan bir maganda kurşununun hedefi oldu. Kurşun, Yazar’ın boynundan girip ağzında kaldı. Olay yerinden kaçan saldırganlar, halen aranıyor.

Geçtiğimiz Pazartesi gece 02.00 sıralarında Pendik, Velibaba Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Aykan Yazar dondurma almaya gittikten sonra evine dönerken kimliği belirsiz bir kişi havaya ateş açtı. Kurşun, Yazar’ın ensesinden girip ağzında kaldı. Şans eseri hayatta kalan genç, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan magandayı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Maganda kurşununun hedefi olan Aykan Yazar, “Arkadaşlarımla birlikte dondurma almaya gitmiştik. Dönüş yolunda silah sesleri duydum. Havaya ateş açan magandanın kurşunu bana isabet etti. O saatte sokakta kimse yoktu. Olay sonrası durmadan uzaklaştılar. Yetkililerin bu şahısları yakalamalarını istiyorum. Bugün bu olay benim başıma geldi, yarın bir başkasının da başına gelebilir” diye konuştu.