Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Safiye Soyman’ın evlat acısı: Son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçı Safiye Soyman’ın Multiple Skleroz (MS) hastası oğlu Harun Akaröz, Bodrum ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi. Burdur’un Ağlasun ilçesinde dün kaldırıldığı hastanede solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren 52 yaşındaki Akaröz için Gündoğan Mahallesi’ndeki Merkez Cami’de cenaze töreni düzenlendi.

Sanatçı Safiye Soyman'ın Multiple

Törene, Akaröz’ün annesi Safiye Soyman ile birlikte yaşadığı iş insanı Faik Öztürk, şarkıcı Gülben Ergen, Seren Serengil, sunucu Ebru Akel, oyuncu Seray Sever’in de aralarında olduğu sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Safiye Soyman, gazetecilere çok üzgün olduğunu belirterek, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Üzerine bir sinek konsun istemezdim. Oğlum çekimden geldikten bir hafta sonra vefat etti. Sanki oğlum beni bekliyormuş. Oğlumu ellerimle yıkadım. Çocuğum nurlar içinde gitti.” dedi.

İş insanı Faik Öztürk de hastalığın 7 yıldır ağır seyrettiğini ifade ederek, “Çok mücadele etti. Ömrü yatakta geçti. Allah’ım onu melekler gibi yanına aldı. Allah Safiye’ye ömür versin, oğluna muhteşem baktı. Zor bir hastalıktı. Çözümü yok, yaşayan bilir. Acımız çok büyük. Safiye’nin buna alışması çok zor. Allah güç kuvvet versin.” şeklinde konuştu.

Harun Akaröz’ün cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Gündoğan Mezarlığı’nda defnedildi.