Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muğla Fethiye’de Silahlı Saldırı: 3 Ölü, 2 Yaralı”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen şiddet olayı büyük bir üzüntü ve endişe yarattı. Kayınpederi ve kayınvalidesi ile husumetli olduğu iddia edilen kişileri silahla öldüren şüpheli, ardından kaçtı. Olayda, 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana

Özcan A., iddiaya göre aralarında husumet bulunduğu belirtilen kayınpederi Şükrü Aysu (53) ve kayınvalidesi Adile Aysu’yu (52) Kayaköy Mahallesi’ndeki evlerinde tabancayla vurarak öldürdü. Bu acı olayın ardından, Özcan A’nın bir villada eşini ararken havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba’ya da tabancayla ateş ettiği bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve jandarma yoğun şekilde sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akbaba, hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli Özcan A., başka bir villada henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişiyi de yaraladı. Yaralılar, ilçedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Şüphelinin olay yerinden yaklaşık olarak bölgedeki ormanlık alana aracını bırakarak kaçtığı belirtiliyor. Kolluk kuvvetleri, şüphelinin yakalanması için bölgedeki kara yolları ve ormanlık alanlarda geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.