Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Petrol Ofisi Grubu, Denizlerdeki Liderliğini 5 Yıldır Aralıksız Sürdürüyor

Petrol Ofisi Grubu, PO/Marine

Petrol Ofisi Grubu, PO/Marine markası ile Türkiye’de denizcilik sektöründe liderliğini 2023 yılında da sürdürdü. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yayımlanan 2023 Yılı Sektör Raporu’na göre, PO/Marine markası geçen yıl denizcilik pazarında önemli bir başarı elde ederek yüzde 32,5 pay ile transit pazarda, yüzde 42 pay ile yurt içi denizcilik yakıtları pazarında ve yüzde 34,2 pay ile tüm denizcilik pazarında lider konumunu korudu.

Petrol Ofisi Grubu Denizcilik Kıdemli Müdürü Aydın Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Beşinci kez üst üste liderlik elde etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarımızın arkasında sektöre yenilikçi yaklaşımımız, yüksek kalite standartlarımız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız yatıyor.” dedi.

Yıldız, PO/Marine markası ile Türkiye genelinde ve uluslararası sularda çok çeşitli hizmetler sunduklarını belirterek, “PO/Marine markamız ile her yıl iç pazarda 30 binden, transit pazarda 3 binden, madeni yağ pazarında 2 bin 500’den fazla gemiye hizmet sağlıyoruz. Ayrıca, uluslararası sularda biyoyakıt tedarik yetkinliğimiz ile çevre dostu yakıt hizmeti sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Petrol Ofisi Grubu, Türkiye’nin tüm limanlarından gemilere yakıt sağlamakla kalmayıp, İstanbul Boğazı’ndan transit geçiş yapan gemilere de yakıt ikmali yaparak Akdeniz, Ege ve Karadeniz sahil şeridinde önemli bir gemi yakıtı tedarikçisi konumunda bulunuyor.