Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altun’dan Erdoğan’ın 10. Görev Yılı Mesajı: “Türkiye’nin Geleceği Parlak”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin ilk doğrudan seçilen Cumhurbaşkanı olarak göreve başlamasının 10. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin büyük bir ilerleme kaydettiğini ve ülkenin güçlü bir küresel aktör haline geldiğini belirtti. Erdoğan’ın göreve geldiği günden bu yana Türkiye’nin her alanda devrim niteliğinde ilerlemeler sağladığını ifade eden Altun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’nin yükselişi durmaksızın devam edecek; daha güçlü, daha bağımsız, daha müreffeh bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

10 yıl önce Erdoğan’ın halkın oylarıyla Türkiye’nin ilk doğrudan seçilen Cumhurbaşkanı olarak göreve başlamasının ülke tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Altun, Erdoğan’ın kararlı liderliği altında Türkiye’nin büyük atılımlar gerçekleştirdiğini kaydetti.

Altun, Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin her adımda milletin iradesini yansıttığını ve ülkenin geleceğine ışık tuttuğunu belirterek, bu kutlu yolculukta Türkiye’nin yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Türkiye’nin daha güçlü, daha bağımsız ve daha müreffeh bir geleceğe doğru ilerlemesini sağlamak için çalışmalara devam edileceğini belirtti.