Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Göktaş törende konuştu: “Güçlü aile, güçlü Türkiye demektir”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar’ın Döğer ilçesinde gerçekleştirilen toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, Türkiye’yi daha güçlü ve refah içinde kılmak için aile odaklı bir yaklaşımı benimsediklerini vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Bakan Göktaş, konuşmasında, “Türkiye’yi daha da güçlü, huzurlu ve refah içinde kılmak için tüm çalışmalarımızı, aile odaklı bir bakış açısıyla yürütüyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir” dedi.

Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 22 yıldır milletin gücüyle durmadan çalıştıklarını belirterek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesine uygun olarak yapılan her hizmetin, ülke genelinde birlik ve beraberliği güçlendireceğini ifade etti.

Bakan Göktaş, aile ve sosyal hizmetler alanında birçok yeniliğe imza attıklarını vurgulayarak, sosyal hizmet merkezleri, çocuk evleri, kadın kooperatifleri ve sosyal yardımlaşma vakıfları ile destek sağladıklarını söyledi. Ayrıca, bakım ve rehabilitasyon merkezleri, umut evleri ve huzurevleri ile yaşlı ve engellilere sıcak bir yuva sunduklarını kaydetti.

Konuşmasında, Türkiye Yüzyılı hedeflerine de değinen Göktaş, bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ve çocuklara daha güzel bir gelecek bırakmak için çaba göstereceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Bakan Göktaş ve protokol üyeleri, yapılan hizmetlerin açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi. Tören, Döğer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerin topluca tanıtıldığı ve halkın katılımıyla kutlandığı bir etkinlik oldu.