Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birsen Bayar, başkan adaylığını resmen açıkladı | Birsen Bayar kimdir?

Eğitimci Birsen Bayar, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Eğitimci Birsen Bayar, CHP

Eğitimci Birsen Bayar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı. Bayar, CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, 15. CHP Kadın Kolları Kurultayı’nın 4 Ağustos’ta gerçekleştirileceğini duyurdu.

Toplantıda konuşan Bayar, iktidara yürüyen partinin kadın kolları örgütlenmesinin yeniden yapılandırılması ve genişletilmesinin önemine vurgu yaptı. Daima sahada aktif olacaklarını ve siyasal katılımı artırmayı hedefleyen bir kadın örgüt yapısı kuracaklarını belirtti.

Bayar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, projeleri ve ekip ruhuyla çalışacaklarını söyledi. Tam bağımsız Türkiye hedefi doğrultusunda, parti örgütündeki kadınlara, gençlere ve diğer demokratik kitle örgütlerine büyük görevler düştüğünü ifade etti.

“Adaylığımızı CHP tabanındaki kadınların sesini yükseltmek ve harekete geçirmek için koyduk” diyen Bayar, “Gücümüzü örgütten ve örgüt mensuplarından alacağız” dedi.

Birsen Bayar, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan dördüncü isim olarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır ve Anadolu Kadın Hareketi Derneği Başkanı Birsen Temir Saraç’ın ardından yerini aldı.