Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Artık Birinci Parti Olmayı Konuşuyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale’de düzenlediği halk buluşmasında, “Artık kaybetmeyi değil, kazanmayı, ana muhalefet olmayı değil, birinci parti olmayı ve bu milletin yüzünü güldüren parti olmayı konuşuyoruz. Bunu başaracağız, hep birlikte başaracağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür

 

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen buluşmaya, Özel’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri de katıldı. İlk olarak Şehitler Abidesi’ni ziyaret ettiklerini belirten Özel, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görev yaptığı bu topraklarda, 59 bin 408 evladımızın yattığı o Abideye gururla gittik” dedi.

Siyasi anlayışları gereği kimseye hakaret etmediklerini vurgulayan Özel, “Lüzumsuz kavgalara tutuşmak, halka yapılan ihanettir. Biz, yoksulluğu yok etmeyi, tarımı kurtarmayı, ekonomiyi düzeltmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bugün yayınlanan üç ankette de CHP’nin Türkiye’nin birinci partisi olduğunu belirten Özel, “Artık iç tartışmalara çekilmek istemiyoruz. Biz sadece milletin derdiyle dertleneceğiz” dedi. Özel, “Bu güzel Çanakkale’yi selamlıyoruz ve çok seviyoruz. Birlikte başardık, birlikte başaracağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Etkinliğin ardından Özel, CHP Çanakkale Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile halkı selamladı.