Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9-11 Temmuz tarihleri arasında ABD’ye ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Washington’da düzenlenecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9-11 Temmuz tarihleri arasında ABD’ye ziyaret gerçekleştirecek. Washington’da düzenlenecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacak olan Erdoğan, NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümünde ittifakın karşı karşıya olduğu güvenlik meydan okumalarını ele alacak. Zirve, NATO’nun caydırıcılık ve savunma stratejileri ile Ukrayna’daki güncel durumu ve destek politikalarını tartışma fırsatı sağlayacak.

Ayrıca, terörizmle mücadele gibi önemli konular da zirve gündeminde yer alacak. Erdoğan’ın ayrıca, zirve kapsamında diğer katılımcı liderlerle ikili görüşmeler yapması planlanıyor. Asya-Pasifik bölgesindeki ortakların liderleri ile Avustralya, Japonya, Güney Kore ve Yeni Zelanda’nın yanı sıra Ukrayna Devlet Başkanı ve Avrupa Birliği temsilcileri de zirveye katılacaklar arasında yer alıyor.