Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan: “AK Parti’yi Bugünlere Getiren Sır, Milletin Sesine Kulak Vermek”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partinin 8. Olağan İl ve İlçe Kongrelerine gönderdiği video mesajda, “AK Parti’yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir” dedi. 23 yıllık süreçte milletin umudu olmayı ve sorunlarına çözüm adresi olmayı başardıklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Erdoğan, katılımcılara selam göndererek, kongrelere katılamasa da heyecanlarını paylaştığını ifade etti. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev almış herkese teşekkür eden Erdoğan, vefat edenlere rahmet diledi.

Partinin ilk günkü heyecanla yola devam ettiğini belirten Erdoğan, “Doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmadan çalışmayı sürdürüyoruz” diyerek, Türkiye’nin en büyük kalkınma hamlelerini gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu belirten Erdoğan, “Milletin vicdan terazisinde muhasebesini yaparak eksiklikleri gidermeye kararlıyız” ifadesini kullandı.

Kongre sürecinin, kendilerini yenilemenin ve milletle kucaklaşmanın bir aracı olarak görüldüğünü söyleyen Erdoğan, “Kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek, çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasını “Durmak yok, yola devam” diyerek sonlandıran Erdoğan, tüm katılımcılara saygılarını iletti ve Allah’a emanet olmalarını diledi.