Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel Bursa’da önemli mesajlar: Emeklileri ayağa kaldıracağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Nilüfer İlçe Başkanlığı’ndaki ziyaretinde ve Mütareke Meydanı’ndaki etkinlikte önemli mesajlar verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Nilüfer İlçe Başkanlığı’ndaki ziyaretinde ve Mütareke Meydanı’ndaki etkinlikte önemli mesajlar verdi. Parti binasının önündeki sahnede yeni üyelere rozet takan Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde kazanılan belediyelerin CHP için büyük bir umut ışığı olduğunu ve bu umutla partinin iktidara giden yolu açacağını vurguladı.

“Ülkeyi Ayrıştıranlardan Kurtaracağız”

Özel, Cumhuriyet’in kurucularının zor şartlar altında ülkeyi kurduğunu hatırlatarak, “Şimdi şartlar zor ama o dönemdeki kadar değil. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin üyelerine, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü ve yargı bağımsızlığını yeniden sağlama görevi düşüyor. Bu görevle Türkiye’yi şaha kaldıracağız,” dedi.

“Belediye Başkanlarının Anahtarları CHP’nin İktidarının Anahtarıdır”

Seçilen belediye başkanlarının sadece şehirlerin değil, CHP’nin iktidar anahtarını da tuttuklarını belirten Özel, “Belediye başkanlarımız iyi çalışırlarsa, halka ve yoksullara sahip çıkarlarsa, sonunda bu ülkeyi yeniden CHP yönetecek,” ifadelerini kullandı.

“İngiltere’nin Asgari Ücreti Bizimkinin 6 Katı”

İngiltere’de asgari ücretin Türkiye’den 5,5-6 kat daha yüksek olduğunu ve market fiyatlarının daha düşük olduğunu belirten Özel, “Bu günleri yakalamak için Atatürk’ün izinden gitmek ve cesur çalışmak lazım. Gençler ve kadınlarla büyük bir başarı yakaladık. Şimdi benzer başarıyı gerçekleştirip partimizi iktidara taşıyacağız,” dedi.

“Çalışarak Kazanacağız, Polemikle Değil”

Özel, polemiklerle değil, çalışarak yükseldiklerini vurgulayarak, “Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Çalışarak kazanacağız ve bu ülkeyi ayrıştıranlardan, kutuplaştıranlardan alacağız. Suriye’yle barışı sağlayacağız ve sığınmacı sorununu çözeceğiz. Cumhuriyet’in ilk 10 yılında nasıl büyük bir çıkış yaşandıysa, iktidarımızın ilk 10 yılında da aynı başarıyı yakalayacağız,” şeklinde konuştu.

“Emeklileri Ayağa Kaldıracağız”

Mudanya Belediyesini de ziyaret eden Özel, Mütareke Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. Emeklilerin ve asgari ücretlilerin geçim sıkıntısına dikkat çeken Özel, “Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla geçinmek zor. Biz, emekliyi ve asgari ücretliyi destekleyeceğiz. Sandığı getirip, küfeyi bizim sırtımıza koyun. Biz, bu milleti taşıyacağız ve emeklileri ayağa kaldıracağız,” dedi.

“Galibiyeti Birlikte Kutlayacağız”

Özel, kendisini dinleyen iki gencin elindeki küfeyi işaret ederek, “Küfeyi Tayyip Bey’den alıp bizim sırtımıza koyun. O gece galibiyeti hep birlikte kutlayacağız,” sözlerini ekledi.

Özel, partisinin Osmangazi ve Yıldırım ilçe başkanlıkları ile Osmangazi ve Nilüfer belediyelerine de ziyaretlerde bulundu.