Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan önemli açıklama: “Cumhurbaşkanımız mazlumların yanında”

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman mazlumların yanında olduğunu ve dik durduğunu belirtti. Turan, Adıyaman’da düzenlenen “Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Projesi” toplantısında konuştu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent

Toplantıda, Adıyaman’ın depremlerden ağır hasar aldığını belirten Turan, bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı. Adıyaman’daki muhtarlarla yapılan bu buluşmanın 6’ncısı olduğunu kaydeden Turan, muhtarların devlet yönetimindeki kritik rolüne dikkat çekti.

Uyuşturucuyla mücadele konusuna da değinen Turan, muhtarlardan kolluk kuvvetleriyle iş birliği yapmalarını ve uyuşturucu gibi sorunlarla mücadelede aktif rol oynamalarını istedi. Turan, muhtarların devletin en temel unsurlarından biri olduğunu ve tarih boyunca bu görevlerini başarıyla sürdürdüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mazlumların yanında durduğu ve onlara destek verdiğini belirten Turan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman mazlumların yanındadır ve dik durmuştur. Bazı kişiler, Türkiye’nin esas duruşta olmasını, her dediğine ‘evet’ diyen bir ülke olmasını istiyorlar. Ancak Erdoğan, her zaman mazlumların yanında yer almıştır” dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, muhtarların tarihsel önemine değinerek, “Muhtarlık camiası, 1829 yılında başlayan ve günümüze kadar gelen bir Türk kültürünün parçasıdır. Muhtarlar, devletimizin en uç hizmet bireyleri olup, halkın arasındaki devletin kılcal damarlarıdır” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve çok sayıda muhtar ile ilgililer katıldı.