Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulları başladı

Şahinbey Belediyesi öğrencilerin ve gençlerin yaz aylarında zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak, onları zararlı alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak maksadıyla her yıl açtığı yaz spor okulları kayıtları başladı.

Şahinbey Belediyesi, her yaz döneminde öğrencilerin ve gençlerin zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlamak amacıyla açtığı yaz spor okulları kayıtlarını başlattı. Şahinbey Belediyesi, spor alanında yaptığı yatırımlar ve sunduğu hizmetlerle tüm Şahinbeylilerin sporla iç içe yaşamasına büyük katkı sağlıyor ve geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. Yaz okulunda futboldan basketbola, okçuluktan masa tenisine, kareteden kick boks’a kadar geniş bir yelpazede branşlar bulunuyor. Bu sayede çocuklar hem yaz tatillerini sporla geçiriyor hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor.

 

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, herkesin bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini vurgulayarak, gençlere spor yapma imkânı sunduklarını belirtti. Sporun günlük yaşamın bir parçası olması gerektiğini ifade eden Tahmazoğlu, sporun yeme, içme ve uyku gibi temel ihtiyaçlar arasında yer aldığını ve günümüzde en az bir saat spor yapmanın önemine dikkat çekti. Boş zamanların cep telefonu veya televizyon karşısında geçirilmesi yerine spor yapılması gerektiğini vurgulayan Tahmazoğlu, özellikle anne ve babaların çocuklarını spor yapmaya teşvik etmeleri gerektiğini belirtti.

 

 

 

 

Gençlerin spor yapabilmesi için Akkent Spor Köyü’nün yapıldığını ve Yeşil Vadi Millet Bahçesi içinde Geleneksel Spor Merkezi kurulduğunu aktaran Tahmazoğlu, her yıl karne hediyesi olarak spor ayakkabısı ve takdir alan öğrencilere bisiklet hediye ettiklerini söyledi. Son olarak, tüm çocukların ve gençlerin bol bol spor yapmalarını teşvik ettiklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT