Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Site Sakini Hayatını Kaybetti

Mersin’in Erdemli ilçesinde, çıkan tartışmada bir site sakini, güvenlik görevlisi tarafından bıçaklanarak darbedildi. Ağır yaralanan site sakini kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, cinayet zanlısı güvenlik görevlisi tutuklandı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, çıkan

 

Alınan bilgiye göre, 29 Haziran’da Tömük Mahallesi’ndeki bir sitenin havuz başında alkol aldığı iddia edilen Sezer Soner Aktaş (32) ile güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. (35) arasında tartışma çıktı. Site sakinlerinin araya girmesiyle tartışma yatıştırıldı.

Gece Yeniden Tartıştılar

Gece saatlerinde otomobiliyle siteden çıkan Aktaş, güvenlik kulübesine yöneldi ve burada güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. ile yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Aşkın K., Aktaş’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak darbetti.

Sağlık ve Jandarma Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Aktaş, kaldırıldığı hastanede 30 Haziran’da hayatını kaybetti. Güvenlik görevlisi Ali Aşkın K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Tutuklama Kararı

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Aşkın K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Olay Anı Güvenlik Kamerasında

Öte yandan, olay anı sitenin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde tartışma ve bıçaklama anı net bir şekilde görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.