Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Futbol Takımından Son Hazırlıklar

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye A Milli Futbol

 

Barsinghausen’deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklamasına göre, adalesinde zorlanma nedeniyle tedavi gören Samet Akaydın antrenmana katılmazken, kaleci Uğurcan Çakır tedbir amaçlı olarak idmana dahil olmadı.

Isınma ve koşuyla başlayan antrenman, top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Avusturya maçının taktiksel çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt’ün de izlediği antrenmanın ardından A Milli Takım, Avusturya maçının oynanacağı Leipzig kentine doğru hareket edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, Leipzig Stadyumu’nda TSİ 21.00’de basın toplantısı düzenleyecekler. Öncesinde takım halinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapılacak.

A Milli Takım, Avusturya ile yapacakları kritik maç için son hazırlıklarını tamamlayarak müsabakaya hazır durumda olduğunu gösterdi.