Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’yı geçemedi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya’ya 3-0 yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımı, 10 Ağustos Cumartesi günü Brezilya ile bronz madalya maçına çıkacak.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 mağlup olarak final şansını kaybetti. Milliler, 10 Ağustos Cumartesi günü TSİ 18.15’te Brezilya ile bronz madalya için mücadele edecek.

Maçın ilk setine karşılıklı sayılarla başlayan Türkiye, Eda Erdem Dündar, Elif Şahin ve Zehra Güneş’in sayılarıyla farkı 4’e (9-5) çıkardı. Ancak İtalya, başantrenör Julio Velasco’nun aldığı molanın ardından farkı kapatarak setin ortalarında eşitliği (14-14) sağladı ve seti 25-22 kazandı.

İkinci sette de başa baş bir mücadele yaşandı. Setin başlarında Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’un sayılarıyla öne geçen milliler, setin ortalarında 15-13 önde olsa da, İtalya arka arkaya bulduğu sayılarla öne geçerek ikinci seti 25-19 tamamladı.

Üçüncü sete iyi bir başlangıç yapan milli takım, 6-3 öne geçti ancak İtalya setin sonunda üstünlüğü ele geçirerek seti 25-22, maçı ise 3-0 kazandı ve finale yükseldi. Türkiye, bronz madalya için Brezilya ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer ilgililer de salondan izledi.