Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adanaspor, Sezon Hedeflerine Odaklandı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un kaptanı Uğur Demirok ile oyuncu Doğukan Emeksiz, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden

36 yaşındaki Uğur, takımın genç bir yapıya sahip olduğunu belirtti ve kendisine kaptanlık görev verilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Uğur, kaybedilen puanların tecrübe eksikliğinden kaynaklandığını dile getirerek, “Adanaspor’un Süper Lig geçmişi var ve biz de bu ivmeyi yakalamak istiyoruz. Gençler ve tecrübeyi harmanlayarak en iyi yerde bitirmek hedefimiz,” dedi. Taraftarların galibiyet beklentisinin de farkında olduklarını belirten Uğur, “İlk golü atmak çok önemli. Takımın potansiyeline inanıyorum, güzel yerlere geleceğiz,” şeklinde konuştu.

Takımın kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz ise, eski teknik direktörleri Sol Bamba’nın vefatının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Doğukan, “Sol Bamba’yı çok sevdik. Bu durum bizi derinden üzüyor,” ifadesini kullandı.

Takım, Trendyol 1. Lig’de geride kalan 5 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puanla 18. sırada bulunuyor. Doğukan, “İyi bir takımız ve üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum,” dedi. Adanaspor, taraftarlarının desteğiyle hedeflerine ulaşmayı umuyor.