Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç dönemi sona eriyor!

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Artık taze bir kana ihtiyaç var.” diyerek görevini gelecek hafta yapılacak seçimle yeni başkana devredeceğini açıkladı.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı

Vakfın Maslak’taki merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Süper Lig’deki diğer kulüplerin başkan veya temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Ali Koç, başkanlık kararı hakkında katılımcıların görüşlerini aldığını ve gelecek hafta yeni başkanın seçileceğini belirtti. Koç, başkanlık görevini sürdürme ihtimali hakkında ise, “Benim ikinci dönemim. Bence Kulüpler Birliği Vakfı’nda artık taze bir kana ihtiyaç var. O yüzden gelecek hafta yeni başkanımızı açıklayacağız.” dedi. Başkanlık için öne çıkan isimler hakkında ise, “Konuştuğumuz isimler üzerinde onların da ricasıyla hiçbir ismin telaffuz edilmemesinin uygun olacağına karar verildi.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ise, “Beni aday gösterenler oldu ama önceliğim Beşiktaş.” diye konuştu.