Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’dan maç sonrası açıklama: Her maçta üzerine koyarak ilerliyoruz

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti. Maç sonrası basın toplantısında konuşan milli voleybolcu İlkin Aydın, takım arkadaşlarını sergiledikleri performans nedeniyle tebrik etti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda

South Paris Arena’da oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki İlkin Aydın, olimpiyatlarda mücadele etmenin zorluğuna dikkat çekti. İlk kez olimpiyat maçına çıktığını belirten Aydın, sahadaki heyecanının ve stresinin yüksek olduğunu ifade etti.

Aydın, “Dominik Cumhuriyeti karşısında sergilediğimiz tavır ve oynadığımız oyundan dolayı bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Burada hiçbir maçı ortalama oynayarak kazanamazsınız, hepsinde iyi oynamanız gerekiyor. Dominik Cumhuriyeti çok inatçı bir takım, iyi defans yaptılar ve bloklarıyla bizi zorladılar. Ancak ilk setin ardından oyunlarını çözüp, çok iyi bir çıkış yakaladık. Yapamadığımız şeyleri ikinci sette sahaya koyduk ve maçın kontrolünü ele aldık,” dedi.

Olimpiyat maçlarının sabah erken saatlerde oynanmasıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Aydın, sabah 5’te uyanmanın zorluğuna dikkat çekti. “Uzun süredir bu hazırlığı yapıyorduk. Milletler Ligi’nden sonra antrenmanlarımıza sabah erken saatlerde başladık. Çok keyifli olduğunu söyleyemem ama yine de bizi zorlayan bir şey yok. Buna fazlasıyla çalıştık,” şeklinde konuştu.

Aydın, takımın hücum anlamında güçlü olduğunu vurguladı. “Takımımızdaki herkes atak konusunda çok yönlü ve sert. İyi manşet aldığımızda önüne geçilemeyen bir atak gücümüz oluyor. Vargas bunun başında geliyor; hem çok kuvvetli hem de çok yönlü. İyi manşet alınca biz de atak konusunda rahatlıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Olimpiyat atmosferinin “inanılmaz” olduğunu belirten Aydın, “Her maça ayrı şekilde hazırlanıyoruz ve günden güne daha da iyi olacağız. İtalya maçı için çok heyecanlıyız ve galip gelmek istiyoruz. Buradaki atmosfer inanılmaz. Sahada Türkiye’deymiş gibi hissediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor,” dedi.

Aydın, maç maç ilerleyerek hedeflerine ulaşmayı planladıklarını ve her maçta üzerine koyarak gitmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.