Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başakşehir La Fiorita’yı mağlup etti

UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında RAMS Başakşehir, San Marino’nun La Fiorita takımını 6-1 yenerek avantaj sağladı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçti.

UEFA Konferans Ligi ikinci
Maçın ilk yarısında Başakşehir, 5. dakikada Berkay Özcan’ın golü ile öne geçti. Ardından Davidson’ın 13. dakikada attığı gol ve Figueiredo’nun 29. ve 49. dakikalarda kaydettiği gollerle farkı 4’e çıkardı. İlk yarının sonlarına doğru, 43. dakikada Kemen’in golü ile Başakşehir’in üstünlüğü 5-0’a yükseldi.

İkinci yarının başında, 58. dakikada La Fiorita’nın tek golü geldi. Greco’nun şutuyla fark 5-1’e düştü. Ancak, 71. dakikada Başakşehir’in Piatek’in attığı gol ile skoru 6-1 yaptı.

Maçta sarı kart gören isimler La Fiorita’dan Nicola Mazzotti ve Greco, Başakşehir’den ise Djalo oldu.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Kaptanımız Uğurcan Çakır’ın sezona iyi başlaması ve bizi ayakta tutması çok değerliydi. Bütün takımı tebrik ediyorum. Böyle maçları, ilk maçları kazanmak önemli,” dedi. Ayrıca, rakiplerini tebrik eden Avcı, rövanşta daha iyi bir performans sergileyeceklerini belirtti.

RAMS Başakşehir, bu sonuçla rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj elde etmiş oldu.