Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başpehlivana coşkulu karşılama

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek, memleketi Antalya’da coşkuyla karşılandı.

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek, memleketi Antalya’da coşkuyla karşılandı. Zeybek, Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde ailesi ve Antalyalılar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Üstü açık otobüsle kent turu atan Zeybek, halkı selamladı.

Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda düzenlenen törende Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başpehlivan Zeybek ve ikinci olan Mustafa Taş ile Kırkpınar’da dereceye giren diğer pehlivanlara hediyeler verdi. Törende konuşan Böcek, Antalyalı güreşçilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Böcek, Antalya’da yağlı güreşe yıllardır destek verdiklerini vurgulayarak, “Antalya’ya 7’nci defa altın kemeri getirdik. Aynı azim ve kararlılıkla ata sporumuzu gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. İnşallah Yusuf Can Zeybek altın kemeri ebedi olarak da Antalya’ya getirecek.” dedi. Ayrıca, belediye bünyesinde 500’e yakın güreşçinin olduğunu ve yağlı güreşi Türkiye’ye sevdirmeye devam edeceklerini ifade etti.