Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Grazer AK‘ı farklı geçti

Beşiktaş, Slovenya kampının son gününde Avusturya ekibi Grazer AK ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı

Beşiktaş, Slovenya kampının son

Beşiktaş, Slovenya kampının son gününde Avusturya ekibi Grazer AK ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı.

Sportplatz Lannach’ta gerçekleşen karşılaşmada Beşiktaş’ın ilk 11’i Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Mustafa Erhan Hekimoğlu’ndan oluştu.

Grazer AK maça hızlı başladı ve 3. dakikada Lang’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Beşiktaş, 10. dakikada Semih Kılıçsoy’un röveşata golüyle beraberliği yakaladı. Hemen ardından 13. dakikada Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun golüyle öne geçen siyah-beyazlılar, 20. dakikada Rashica’nın golüyle farkı 3’e çıkardı. İlk yarının sonunda Rafa Silva’nın golüyle skor 4-1 oldu.

İkinci yarıda da etkili performansını sürdüren Beşiktaş, 51. dakikada Rashica’nın golüyle skoru 5-1’e getirdi ve maçı bu skorla tamamladı.

Beşiktaş, Slovenya kampını bu galibiyetle noktaladı. Kampta planlanan 3 hazırlık maçından biri olan Dinamo Zagreb maçı yağış nedeniyle iptal edilmişti. İkinci hazırlık maçında Shakhtar Donetsk’e yenilen Beşiktaş, Grazer AK karşısında güçlü bir performans sergileyerek galip geldi.