Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan Süper Lig’e iyi başlangıç

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonuTrendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonunun ilk haftasında Samsunspor ile karşılaşan Beşiktaş, Rafa Silva ve Paulista’nın ilk yarıda attığı gollerle mücadelen 2-0 önde ayrıldı.nun ilk haftasında Samsunspor ile karşılaşan Beşiktaş mücadelen 2-0 önde ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'de 2024-25

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonunun ilk haftasında Samsunspor ile karşılaşan Beşiktaş, Rafa Silva ve Paulista’nın ilk yarıda attığı gollerle mücadelen 2-0 önde ayrıldı.

Beşiktaş, ilk 11’ini korudu

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş, Samsunspor’a konuk oldu. Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 mağlup ettikleri kadroyu Samsunspor karşısında da sahaya sürdü.

Hollandalı teknik adam, Galatasaray’ı farklı mağlup eden ilk 11’ini bu maçta da değiştirmedi. Kalede Mert Günok’u tercih eden van Bronckhorst, savunma dörtlüsünü Masuaku, Colley, Paulista ve Svensson’dan oluşturdu. Orta sahada Al Musrati, Rafa Silva ve Fernandes’e görev verdi. Kanatlarda Semih Kılıçsoy ve Rashica’yı oynatan van Bronckhorst, gol yollarında ise Ciro Immobile’ye güvendi.

Beşiktaş’ta van Bronckhorst’un yanı sıra yeni transferler Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile ilk kez Süper Lig’de sahaya çıktı.

Samsunspor’da Reis’in ilk resmi maçı

Samsunspor’da Markus Gisdol’un ayrılmasının ardından göreve gelen teknik direktör Thomas Reis, Beşiktaş maçıyla birlikte ilk resmi karşılaşmasına çıktı. Alman teknik adam, kalede Okan Kocuk’u, savunmada ise Zeki Yavru, Satka, Van Drongelen ve Bola’yı tercih etti. Orta sahada Benasser, Ntcham ve Holse’yi oynatan Reis, kanatlarda Muja ve Schinler’e, gol yollarında ise Moundilmadji’ye güvendi.

Karşılaşmayı 33 bin 919 kapasiteli Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda yaklaşık 27 bin biletli seyirci takip etti.