Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan transfer hamlesi! Cher Ndour için PSG ile anlaşma sağlandı

Yeni sezonun ilk maçına sayılı günler kala Beşiktaş’tan bir transfer hamlesi geldi. Siyah beyazlı kulüp, Paris Saint-Germain forması giyen Cher Ndour için Fransız kulübüne resmi teklif yaptı. Peki Cher Ndour transferinde son durum ne? Cher Ndour kimdir? İşte detaylar.

Yeni sezonun ilk maçına

Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Beşiktaş, Paris Saint-Germain forması giyen 20 yaşındaki genç orta saha Cher Ndour için Fransız kulübüne resmi teklif yaptı. Siyah-Beyazlıların bu teklifinin kabul edildiği ve kulüpler arasında anlaşmanın sağlandığı kaydedildi.

Cher Ndour’un kararı bekleniyor

Teklifin kiralık olduğu ve Senegal asıllı İtalyan yıldızın teklifi kabul etmesi halinde önümüzdeki sezon Beşiktaş’ta forma giyeceği belirtildi.

4 milyon euro bonservis değeri

20 yaşındaki Cher Ndour, merkez orta sahanın yanı sıra forvet arkasında da görev alabiliyor. Ndour’un bonservis değeri 4 milyon euro olarak biliniyor.

Cher Ndour kimdir?

Cher Ndour, 27 Temmuz 2004’te İtalya’nın Brescia kentinde doğmuş, İtalyan-Senegalli bir futbolcudur. Orta saha oyuncusu olarak görev yapan Ndour, hem İtalya hem de Senegal vatandaşlığına sahip olup, 1.90 metre boyundadır. Futbol kariyerine Brescia’nın genç takımlarında başlamış ve ardından Atalanta’nın altyapısına katılmıştır.

Ndour, 2020 yılında Benfica’nın genç takımına transfer olmuş ve kısa sürede dikkat çekmiştir. Benfica B takımında 16 yaşında profesyonel olarak sahaya çıkarak, takım tarihindeki en genç oyuncu unvanını kazanmıştır. Ayrıca, Benfica’nın U19 takımıyla UEFA Gençlik Ligi’nde başarılı bir performans sergilemiş ve takımın RB Salzburg’a karşı kazandığı finalde gol atmıştır.

2023 yılında Paris Saint-Germain (PSG) ile 5 yıllık bir sözleşme imzalayan Ndour, o zamandan beri Fransız ekibiyle kariyerine devam ediyor. Oyuncunun oyun tarzı, savunma gücü ve pozisyon alma becerisiyle öne çıkıyor. Ndour, İtalya U21 Milli Takımı’nda da forma giymektedir.