Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum FK’den stat açıklaması

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Bodrum FK’nin maçlarını oynayacağı Bodrum İlçe Stadı’nda eksikliklerin giderilmesi amacıyla başlatılan tadilat çalışmaları hızla devam ediyor.

Tarihinde ilk kez Süper

Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, ilçe stadındaki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi ve gazetecilere açıklamalarda bulundu. Polat, stat çalışmalarının UEFA ve TFF’nin Süper Lig için belirlediği standartlara uygun olarak yürütüldüğünü belirtti. Şu ana kadar çalışmaların yüzde 75 oranında tamamlandığını ve stadın Gaziantep FK ile oynanacak ilk Süper Lig maçına yetiştirilmesi hedeflendiğini söyledi.

Tadilat sürecinde soyunma odaları, hakem odaları, basın tribünü ve protokol tribününde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Polat, aydınlatma sisteminin de yüzde 70 oranında tamamlandığını aktardı. Polat, “En kısa sürede bir aksilik olmazsa, ilk maçımızı kendi stadımızda oynayacağız” dedi.

Stad zemini ile ilgili çalışmaların ay başında başlatıldığını ve bir hafta içinde gözden geçirileceğini belirten Polat, Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk’ün öncülüğünde yönetim kurulu üyelerinin stat çalışmalarını bitirmek için tüm kaynaklarını seferber ettiğini kaydetti. Polat, desteklerinden ötürü Muğla Valisi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Belediye Başkanı’na teşekkür etti. Ayrıca, Asi Tayfa ve Bodrum halkına da destekleri için minnettarlığını ifade etti.

Polat, oyuncuların kamp sürecinin iyi geçtiğini ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirterek, önümüzdeki hafta oyuncularla bir ziyaret gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.