Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Didi Stadı’nda taraftar coşkusu

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında 12 Ağustos Pazartesi günü RAMS Başakşehir’i ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, antrenman sonrası taraftarlarıyla buluştu.

Trendyol Süper Lig’in ilk

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında 12 Ağustos Pazartesi günü RAMS Başakşehir’i ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, antrenman sonrası taraftarlarıyla buluştu. Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki çalışma, Çaykur Didi Stadı’nda gerçekleştirildi ve ardından taraftarlar stada alındı.

Yeşil-mavili taraftarlar, tezahüratlarıyla takıma moral verirken, meşale yakarak teknik direktör Palut ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkan Vekili Adnan Er, taraftarların büyük bir heyecan içinde olduğunu belirterek, geçen sezonun başarılı geçtiğini ve yeni sezonun daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Er, “Yeni futbolcularla birlikte başarıyı artırmayı hedefliyoruz. Herkes başarıya odaklandı ve Avrupa’ya gitme hedefindeyiz” dedi.

Başkan Vekili Er, birkaç transfer daha yapacaklarını ve sahayı yenileyerek Türkiye’nin en iyi stadyumlarından biri haline geleceklerini ifade etti. Yeni sezonda ilk beşe girme hedeflerini vurgulayan Er, “Hedefimiz başarıyı üst üste koyarak taçlandırmak ve başarılı bir sezon geçirmek” şeklinde konuştu.