Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “”Hepinizi tebrik ediyorum”

Türkiye-Hollanda maçını stadyumda izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşmanın ardından soyunma odasına inerek milli futbolcuları tebrik etti.

Türkiye-Hollanda maçını stadyumda izleyen

 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Futbol Takımı, Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Karşılaşma için Almanya’ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müsabakayı Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda protokol tribününden takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsabaka sonrası Türk Milli Takımı soyunma odasına inerek, tek tek futbolcuları tebrik etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan millileri tebrik etti! - Aspor

“Siz Bizim Şampiyonumuzsunuz”

Milli futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Erdoğan, “Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var, gelecekte de biz bu işi götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan millileri tebrik etti: Gelecekte bu işi götüreceğiz

Protokol Heyeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Hollanda maçını izleyerek milli futbolcuları tebrik  etti - Haberler