Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURO 2024’de Fransa, Gol Atamadan Yarı Finale Yükseldi

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024), Fransa Milli Takımı beklenmedik bir performans sergileyerek yarı finale kadar ilerledi. Turnuvada gol atma konusunda zorlanan Fransa, beş maçta sadece üç gol bulabildi. Bu gollerin biri penaltıdan, ikisi ise rakiplerin kendi kalesine attığı gollerden geldi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen

 

Teknik direktör Didier Deschamps yönetimindeki Fransa, grup aşamasında Avusturya, Hollanda ve Polonya ile mücadele etti. Grup ikincisi olarak çeyrek finale yükselen Fransa, son 16 turunda Belçika’yı 1-0, çeyrek finalde ise Portekiz’i penaltılarla geçerek yarı finale adını yazdırdı.

Fransa'nın Dünya Kupası kadrosu belli oldu - Son Dakika Spor Haberleri |  NTV Spor&Skor

Fransa’nın savunma hattı ise turnuvanın en dikkat çeken yönlerinden biri oldu. Beş maçta sadece bir gol yiyen Fransa, özellikle savunmadaki sıkı disipliniyle rakiplerine gol fırsatı vermedi.

Yarı finalde İspanya ile karşılaşacak olan Fransa Milli Takımı, EURO 2024’te finale çıkabilmek için mücadele edecek. Münih Futbol Arena’da 9 Temmuz Salı günü TSİ 22.00’de oynanacak olan maç, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.