Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURO 2024’te Erken Final

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) heyecan dorukta! Turnuvanın favorilerinden İspanya ile ev sahibi Almanya, çeyrek finalde karşı karşıya geliyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda

 

Almanya’nın Stuttgart Arena’da ev sahipliğinde oynanacak mücadele TSİ 19.00’da başlayacak. Maçı İngiltere Futbol Federasyonundan Anthony Taylor yönetecek. İspanya, grup aşamasında gösterdiği üstün performansla çeyrek finale yükseldi. B Grubu’nda üç maçını da kazanarak lider olan İspanya, son 16 turunda Gürcistan’ı eleyerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Ev sahibi Almanya ise A Grubu’nda İsviçre, Macaristan ve İskoçya ile mücadele etti. Grubu 2 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayan Almanya, son 16 turunda Danimarka’yı geçerek çeyrek finale yükseldi. İki takım arasındaki geçmiş maçlarda denge hakim. İspanya son 20 yılda Almanya’ya karşı üstünlük kurmuş durumda, özellikle 2020’deki UEFA Uluslar Ligi’nde 6-0 gibi etkileyici bir skorla galip gelmişti.

Yarınki maç öncesinde İspanya’da Dani Carvajal, Robin le Normand, Alvaro Morata ve Dani Vivian, Almanya’da ise Robert Andrich, Maximilian Mittelstadt ve Antonio Rüdiger sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların sarı kart görmesi durumunda potansiyel yarı final maçında forma giyemeyebilirler.

Muhtemel 11’ler şu şekilde:

İspanya: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, Williams.

Almanya: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum, Andrich, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan, Wirtz, Havertz.

Bu büyük mücadele futbolseverleri heyecanlandırıyor. EURO 2024 çeyrek finalinde kazanan, yarı finalde Fransa veya Portekiz ile karşılaşacak.