Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe aşkını traktörüyle gösterdi: Ali Koç’un davetiyle maç izledi

Çorum’un İskilip ilçesinde traktörüyle tarlasına “Fenerbahçe” yazan Bilal Yeşil, sosyal medyada paylaştığı görüntüler sayesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç tarafından Kadıköy’e davet edildi. Yeşil, hayalindeki anı yaşadı ve Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’nin maçını izleme fırsatı buldu.

Çorum’un İskilip ilçesinde traktörüyle

Fenerbahçe’ye Olan Sevgisini Traktörüyle Gösterdi

Kayaağzı köyünde çiftçilik yapan 24 yaşındaki veteriner teknikeri Bilal Yeşil, çocukluğundan beri büyük bir Fenerbahçe taraftarı. Tarlasına traktörüyle “Fenerbahçe” yazan Yeşil, bu özel görüntüleri dron ile çekerek sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede büyük ilgi gören video, Fenerbahçe taraftarının ve kulüp yetkililerinin dikkatini çekti.

Ali Koç’un Davetiyle Kadıköy’e Gitti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Bilal Yeşil’i telefonla arayarak büyük bir sürpriz yaptı. Koç, Yeşil’i Ülker Stadyumu’na davet etti. Ziyaret sırasında Ali Koç, Yeşil’e imzalı bir forma hediye etti. Yeşil, formayı çerçeveleyip evinin en güzel köşesine asmayı planlıyor. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında oynanan Lugano maçını da tribünden izledi.

“Çocukluk Hayalimi Gerçekleştirdim”

Yeşil, Fenerbahçe Stadı’na ilk kez gitmenin ve Ali Koç ile tanışmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. “Fenerbahçe’nin ne kadar büyük ve zengin bir kulüp olduğunu gösterdiğimi söyledi Başkanımız. Kadıköy’de maç izlemeyi çok istiyordum, bu hayalimi gerçekleştirdim. Güzel bir anı oldu benim için,” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’ye Olan Sevgisi Büyüyor

Bilal Yeşil, Fenerbahçe’ye olan sevgisinin gitgide büyüdüğünü ve “Şifasını dilemediğim bir hastalık gibi” tanımladığını söyledi. Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex De Souza’yı izleyerek bu büyük sevdaya kapıldığını belirten Yeşil, “İnşallah bu sene şampiyon olacağız,” şeklinde konuştu.