Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe, ‘Fenerclusive’ kartı tanıttı!

Fenerbahçe, kongre üyeleri için hazırladığı Fenerclusive kartı tanıttı. Peki Fenerclusive kart nedir, nasıl üye olunur? Fenerclusive kartın ayrıcalıkları nelerdir? İşte detaylar…

Fenerbahçe, kongre üyeleri için

Fenerbahçe, “Dünyası Fenerbahçe olan Kongre Üyelerimiz için çok özel ayrıcalıklar sunan Fenerclusive başlıyor!” başlığı ile yeni uygulamasını tanıttı. Fenerclusive kart ile kongre üyelerine alışverişten, eğlenceye, seyahatten, teknolojiye onlarca markada indirimler ve özel ayrıcalıklar sunuyor.

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda Fenerclusive kartın detayları, kullanım alanları ve ayrıcalıkları bahsedildi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Dünyası Fenerbahçe olan Kongre Üyelerimiz için çok özel ayrıcalıklar sunan, Kongre Üyelerimizin hayatlarına değer katarak camiamıza yakışacak; aidiyet ve deneyimi ön plana koyan benzersiz programı Fenerclusive şimdi sizinle!

Kongre Üyelerimize Özel Fenerclusive ile her zamanki gibi “yeriniz ayrı”.

Şimdi ülkemizde bir benzeri bulunmayan, oldukça geniş kapsamlı bir ayrıcalık programı olan Fenerclusive’i sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kongre Üyelerimiz için uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ayrıcalıklar programı “Fenerclusive” ile;
alışverişten, eğlenceye, seyahatten, teknolojiye onlarca markada indirimler ve özel ayrıcalıklar Kongre Üyelerimizi bekliyor.

Ayrıca Kongre Üyelerimiz için düzenlenen etkinlikler, saha deneyimleri, özel buluşmalar ve çok daha fazlası Fenerclusive’de olacak.

Fenerclusive Ayrıcalık Programıyla ilgili detayları öğrenmek için videoyu izleyebilirsiniz.

Fenerclusive Ayrıcalık Programı’na FBSK Super App üzerinden üye olabilirsiniz.

Ayrıcalıklarla dolu bir dünyaya hazır ol!”