Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe – Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile evinde karşılaşacak. Peki Fenerbahçe – Lugano rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Fenerbahçe- Lugano karşılaşmasına dair her şey.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı İsviçre temsilcisi FC Lugano’yu mağlup etti. İlk maçta Lugano’yu deplasmanda 4-3 yenen Fenerbahçe, avantajlı bir skorla sahaya çıkacak. Maçı kazanarak turu geçmeleri durumunda, üçüncü ön eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacaklar​. Peki Fenerbahçe – Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar.

Fenerbahçe – Lugano maçı ne zaman?

Sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş mücadelesine 30 Temmuz Salı günü çıkacak. Karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Bu önemli mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçı Exxen üzerinden takip edebilecekler​.

Fenerbahçe’nin muhtemel rakibi belli oldu

Fenerbahçe, Lugano eşleşmesini geçmesi durumunda Lille takımıyla Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Devler Ligi’nde 3. ön eleme karşılaşmaları 5-6 Temmuz’da oynanacak.

Robert Jones düdük çalacak

Fenerbahçe ile Lugano arasında oynanacak mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Robert Jones düdük çalacak. Jones’in yardımcılıklarını Neil Davies ile Wade Smith yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Jarred Gillett oturacak. Gillett’e, AVAR olarak Thomas Bramall eşlik edecek.