Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Süper Lig’e galibiyetle başlangıç

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda karşılaştığı Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Trendyol Süper Lig'in ilk
Maçta Fenerbahçe’nin tek golü, 34. dakikada Edin Dzeko’dan geldi. Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda pozisyon üretmede zorluk yaşayan Fenerbahçe, topun kontrolünü elinde tuttu ve rakibinin ciddi fırsatlar yaratmasına izin vermedi. Maç sonunda sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Dzeko Ligde de Açılışı Yaptı

Fenerbahçe’nin Bosna-Hersekli golcüsü Edin Dzeko, takımının Süper Lig’deki ilk golünü atan isim oldu. Önceki hafta UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Lugano’ya karşı gösterdiği performansla dikkat çeken Dzeko, Adana Demirspor karşısındaki golüyle ligde de etkili bir başlangıç yaptı.

Saint-Maximin İlk Maçında Asist Yaptı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, ilk lig maçında performansıyla beğeni topladı. Fransız futbolcu, Dzeko’nun attığı golde şık bir asist yaptı ve takım arkadaşını golle buluşturdu.

Mourinho’dan Üç Değişiklik

Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho, maçın 76. dakikasında üç oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Mourinho, Osayi-Samuel ve Mert Müldür’ü, Edin Dzeko ve En-Nesyri’yi, Saint-Maximin ve Bartuğ Elmaz’ı oyuna dahil etti.

Ferdi Kadıoğlu Alkışlarla Kenara Geldi

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, maçın 88. dakikasında Çağlar Söyüncü’ye yer açmak için oyundan çıkarken taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Mourinho Kart Gördü

Jose Mourinho, Süper Lig’deki ilk maçında hakeme itiraz nedeniyle sarı kart gördü. Müsabakanın son dakikalarında hakemle yaşadığı tartışma sonucunda 90+3. dakikada sarı kartla cezalandırıldı.

Fenerbahçe, bu galibiyetle Süper Lig’de iyi bir başlangıç yaparken, Adana Demirspor ise ilk hafta mücadelesinde puan kaybı yaşadı.