Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den Yeni Sezon Hazırlıklarına Güçlü Başlangıç!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürdüğü kampta, dördüncü hazırlık maçında Fransa temsilcisi Strasbourg’u 4-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, Merkur Arena’da oynanan karşılaşmada etkili performanslarıyla dikkat çekti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını

Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Sebastian Szymanski’nin ceza sahası dışından çektiği sert şutla 1-0 öne geçen Fenerbahçe, ilk yarıda üstün bir futbol sergiledi. 33. dakikada Dusan Tadic, 37. dakikada Ryan Kent ve 45. dakikada Edin Dzeko’nun golleriyle soyunma odasına 4-0’lık skorla gitti. İkinci yarıda dengeli bir oyun sergileyen her iki takım da başka gol bulamayınca maç bu skorla tamamlandı.

Fenerbahçe 4-0 Strasbourg (Hazırlık maçı) - Fenerbahçe Spor Kulübü

İlk 11 ve Oyuncu Değişiklikleri

Teknik Direktör Jose Mourinho, mücadeleye şu ilk 11 ile başladı: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Fred, Dusan Tadic, Ryan Kent, Edin Dzeko.

İkinci yarıda ise Rodrigo Becao, Cengiz Ünder, İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Yiğit Efe Demir, Rade Krunic, Miha Zajc, Yusuf Akçiçek, Emir Ortakaya ve Emre Mor’a şans verdi.

Hazırlık maçında Fenerbahçe'den 4 gol! | diyarbakirsoz.com

Kamp Tamamlandı

Bu maçla birlikte yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını tamamlayan Fenerbahçe, İstanbul’a dönecek ve çalışmalarını burada sürdürecek. Avusturya kampında sergilenen performans, taraftarlara umut verici bir başlangıç olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde yapacağı çalışmalar ve transferlerle kadrosunu daha da güçlendirerek sezona hazır bir şekilde girmesi bekleniyor.