Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FIFA Başkanı Infantino’dan, Hacıosmanoğlu’na Paris daveti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi. Görüşmede, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ceyhun Kazancı ve Lale Cander, FIFA Genel Sekreteri Mattias Grafström ve FIFA Avrupa Üye Federasyonları Direktörü Elkhan Mammadov da hazır bulundu.

FIFA Başkanı Infantino, Hacıosmanoğlu’nu TFF başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Görüşmede, Türkiye’nin bölgesindeki önemine dikkat çeken Infantino, Türkiye’nin bölge ve dünya futboluna liderlik yapabilecek potansiyeline vurgu yaptı. FIFA Başkanı, bu potansiyelin harekete geçirilmesi için FIFA ve TFF iş birliğinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Hacıosmanoğlu ise, TFF ile FIFA arasındaki ilişkileri güçlendirmek için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, futbolun tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde güven ortamını sağlayarak ülke futbolunu geliştirme ve dünya futboluna katkı sağlama hedefinde olduklarını açıkladı.

Görüşmede, Hacıosmanoğlu’nun Infantino’ya sırtında ismi yazılı 10 numaralı A Milli Takım forması hediye ettiği belirtildi. Ayrıca, TFF’nin Infantino’dan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için davet mektubu aldığı daha önce duyurulmuştu.