Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gabriel Sara Galatasaray’da! Kulüp tarihinin en pahalı transferi

Galatasaray, İngiltere Championship takımlarından Norwich City’de forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara’yı transfer etti.

Galatasaray, İngiltere Championship takımlarından

Galatasaray, İngiltere Championship takımlarından Norwich City’de forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara’yı transfer etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Norwich City ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Anlaşma kapsamında, Galatasaray’ın Norwich City’ye 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte toplam 18 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

Galatasaray, Gabriel Sara ile beş yıllık bir sözleşme imzaladı. Brezilyalı futbolcuya sezon başına 2 milyon 750 bin avro ücret ödenecek.

Futbol kariyerine Sao Paulo’da başlayan Sara, 2022 yılında Norwich City’ye transfer olmuştu. İngiliz ekibinde 96 maça çıkan oyuncu, 21 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

Bu transferle Gabriel Sara, Galatasaray tarihinin en pahalı transferi oldu. Sarı-kırmızılı kulübün önceki en pahalı transferi, 17 milyon avro bonservis bedeliyle alınan Mario Jardel’di.

Gabriel Sara’nın Galatasaray’a katılması, takımın orta saha gücünü artırırken, kulüp tarihine geçen bu transferle yeni sezon için büyük umutlar vaat ediyor.