Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı biletleri ne zaman satışa sunulacak? Tarih belli oldu

Futbolseverler tarafından merak edilen Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı biletleri ne zaman satışa sunulacak? sorusu yanıtını buldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Beşiktaş arasında 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının biletlerinin yarın satışa sunulacağını duyurdu.

Futbolseverler tarafından merak edilen

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Beşiktaş arasında 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının biletlerinin yarın satışa sunulacağını duyurdu.

Galatasaray-Beşiktaş Turkcell Süper Kupa maçında tribünler belli oldu! Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? haberini okumak için tıklayın

TFF’nin açıklamasına göre, Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının biletleri, 1 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00’dan itibaren satışa çıkacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak mücadelede yer almak isteyen futbolseverler, biletlerini “www.passo.com.tr” web sitesi ve “Passo Mobil Uygulama” üzerinden satın alabilecekler.

Bilet fiyatları, kale arkaları için 600 lira, doğu ve batı tribünleri için ise 1.200 lira olarak belirlendi. Tribün dağılımı, kura çekimi sonrası Galatasaraylı taraftarlar batı ve güney, Beşiktaşlı taraftarlar ise doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacak.