Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avusturya’da sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 4. hazırlık karşılaşmasında İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ile karşı karşıya gelecek. Raiffeisen Arena’da oynanacak maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar da ‘Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda’ sorularına yanıt aradı. İşte Galatasaray-Lecce maçıyla ilgili detaylar..

Avusturya'da sezon hazırlıklarını sürdüren

Avusturya’da sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 4. hazırlık karşılaşmasında İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray-Lecce maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray-Lecce maçı , bu akşam saat 20.30’da D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, maç Raiffeisen Arena’da oynanacak ve sarı-kırmızılı taraftarlar da tribünlerde takımlarına destek verecek.

Spor Smart, Galatasaray-Lecce karşılaşmasını 19.00’da başlayacak “Maça Doğru” programıyla özel bir yayınla ekranlara taşıyacak. Programda Berke Kosova, Mesut Aydın Kale ve Semih Sezerli izleyicilere maç öncesi analizler sunarken, Serhan Türk de Raiffeisen Arena’dan canlı bağlantılar ve özel röportajlarla son durumu aktaracak.

Maç sonrasında ise “Maçın Ardından” programında Galatasaray’ın mücadelesi ve kamp dönemi değerlendirilecek.

İlk kamp döneminde takımla birlikte çalışmasına rağmen hazırlık maçlarında forma giymeyen Mauro Icardi’nin, son iki hazırlık karşılaşmasında sahada olması bekleniyor. Icardi’nin yanı sıra kaptan Fernando Muslera’nın da ilk 11’de yer alması öngörülüyor.

Milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz’ın ikinci etap kamp çalışmaları için takıma katılmasıyla Galatasaray, Avusturya’ya tam kadro geldi.

Teknik direktör Okan Buruk’un milli oyuncuların dönüşüyle birlikte son iki hazırlık maçında ideal 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor. Galatasaray, Lecce’nin ardından son hazırlık maçında İtalya Serie A takımlarından Parma ile karşılaşacak.