Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’dan Lecce’ye Karşı Galibiyet

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya’nın Lecce takımıyla oynadığı hazırlık maçında 2-1 galip geldi. Maç, Avusturya’nın Linz kentindeki Raiffeisen Arena’da, LASK’ın ev sahipliğinde düzenlenen Summer Series Upper Austria turnuvası çerçevesinde gerçekleşti.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları

Galatasaray, mücadeleye Fernando Muslera, Leo Dubois, Metehan Baltacı, Victor Nelsson, Derrick Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Michy Batshuayi ilk 11’i ile başladı. Maçın 10. dakikasında Hakim Ziyech’in golüyle öne geçen Galatasaray, 40. dakikada Wilfried Zaha’nın attığı golle farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı, Galatasaray’ın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya kalede Günay Güvenç ile başlayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 64. dakikada Mauro Icardi, Berkan Kutlu ve Yusuf Demir’i oyuna sürdü. 83. dakikada ise Sergio Oliveira, Halil Dervişoğlu, Eyüp Aydın, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Gökdeniz Gürpüz sahaya dahil oldu.

Lecce’nin 85. dakikada Kialonda Gaspar’ın attığı golle farkı 1’e indirmesine rağmen, kalan sürede skor değişmedi ve Galatasaray maçı 2-1 kazandı.

Bu galibiyet, Galatasaray’ın Avusturya kampındaki hazırlık maçlarındaki üçüncü karşılaşmasında elde ettiği zafer oldu. Önceki maçlarda LASK’a 3-2, Fortuna Düsseldorf’a ise 5-2 mağlup olan Galatasaray, Slovakya’nın Trencin takımını 4-1 yenmişti.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, bu maçta ilk kez forma giydi ve 64. dakikada oyuna dahil oldu. Ayrıca, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu karşılaşmada 4-4-2 formasyonunu denedi ve Michy Batshuayi’yi tek santrfor olarak başlattı.