Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fortuna Düsseldorf, Galatasaray’ı farklı geçti

Galatasaray, Avusturya’nın Linz kenti yakınlarındaki Geinberg’de kamp yaptığı süreçte, hazırlık maçında Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi.

Galatasaray, Avusturya'nın Linz kenti

Galatasaray, Avusturya’nın Linz kenti yakınlarındaki Geinberg’de kamp yaptığı süreçte, hazırlık maçında Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi.

Maç, Linz’deki Raiffeisen Arena’da gerçekleştirildi. Galatasaray, karşılaşmaya Batuhan Şen, Leo Dubois, Metehan Baltacı, Berkan Kutlu, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Michy Batshuayi 11’iyle başladı.

Fortuna Düsseldorf, 22. dakikada Emmanuel Iyoha ve 25. dakikada Jona Niemiec’in golleriyle 2-0 öne geçti. Galatasaray, 35. dakikada Kerem Demirbay’ın attığı golle farkı 1’e indirdi ve devre arasına 2-1 geride girdi.

Okan Buruk, ikinci yarıya Tete’yi Yusuf Demir ile değiştirerek başladı. 68. dakikada Hakim Ziyech ve Efe Akman, 78. dakikada Sergio Oliveira, Halil Dervişoğlu ve Kazımcan Karataş, 86. dakikada ise Eyüp Aydın, Ali Yeşilyurt, Gökdeniz Gürpüz ve Eren Aydın oyuna dahil oldu.

Galatasaray, 60. dakikada Mertens’in muhteşem golüyle durumu 2-2’ye getirdi. Ancak Fortuna Düsseldorf, 64. dakikada Danny Schmidt, 73. dakikada Matthias Zimmermann ve 83. dakikada Karim Affo’nun golleriyle maçı 5-2 kazandı.

Bu sonuçla Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Avusturya temsilcisi LASK’a 3-2 kaybettikten sonra ikinci maçında da mağlup oldu.