Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın yeni transferinden açıklamalar: Heyecanlı ve mutluyum

Galatasaray’ın Danimarka’nın Kopenhag Kulübünden transfer ettiği 21 yaşındaki futbolcu Elias Jelert, sarı-kırmızılı kulüpteki ilk gününde duygularını paylaştı. Galatasaray’ın sosyal medya hesabına açıklamalarda bulunan Jelert, transferinden dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadığını belirtti.

Galatasaray'ın Danimarka'nın Kopenhag Kulübünden

“Taraftarlarla Buluşmayı Sabırsızlıkla Bekliyorum”

Jelert, “Bir an önce taraftarlarımızla karşılaşıp onlara merhaba demek istiyorum. Sağlık kontrolleri sırasında çok heyecanlıydım. Bugün de takımla ilk günüm, çok mutlu ve heyecanlı hissediyorum. RAMS Park’ta oynadığım zaman gördüm, inanılmaz bir taraftar vardı. Şimdi onlar için mücadele edeceğim için de çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson ile İşbirliği ve Beklentiler

Galatasaray’da oynayan milli takımdan arkadaşı Victor Nelsson’un kendisine büyük destek sağladığını aktaran Jelert, “Beni burada çok iyi bir şekilde karşıladı. Üç senedir burada ve birçok sorumu ona sorabileceğim. Bana çok yardımcı olacak. Daha da iyi arkadaş olacağımıza inanıyorum. Taraftarımız için oynamayı dört gözle bekliyorum. Çok büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyorum” şeklinde konuştu.

Elias Jelert, Galatasaray’daki ilk gününde taraftarlarıyla buluşmak için sabırsızlandığını ve kulübün kendisine sunduğu fırsatlar için minnettarlığını ifade etti.