Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsviçre Maçıyla “Bir Adım Daha Atmak” İstiyoruz

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’taki 5. maçında yarın İsviçre karşısında puan alarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

A Milli Kadın Futbol

 

Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’ndaki antrenman öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kıragası, A Milli Erkek Futbol Takımı’nı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gösterdikleri performanstan dolayı kutladı.

Dünya sıralamasında 24. olan İsviçre ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Kıragası, “Avrupa Şampiyonası yolumuzda ilerlemek ve bir adım daha atabilmek için mutlaka puan ve puanlar almamız gereken bir maç. En iyi performansımızı sergileyerek Türkiye’yi gururlandırmak istiyoruz. Umarım taraftarımız da destek olur. Kadın futboluna yatırım yapan bir ülke karşısında kendi futbolumuzu sergilemeye çalışacağız.” dedi.

Ay-Yıldızlı Forma İçin Mücadele

Futbolcu Miray Cin de 11 günlük kamp süresince çok iyi çalıştıklarını ve yarınki maça motivasyonlu bir şekilde çıkacaklarını belirtti. Cin, “Ay yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi. Açıklamanın ardından kadın milli futbolcular, İsviçre maçı öncesi son antrenmanlarını yaptı.

İsviçre’nin Hazırlıkları

İsviçre Kadın Milli Takımı Antrenörü Pia Sundhage ise basın toplantısında, önceki maçlardaki oyun planıyla devam edeceklerini ve kadroda büyük bir değişiklik planlamadığını söyledi. İsviçre Kadın Milli Takımı da maç öncesi son çalışmalarını gerçekleştirdi.