Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Aktürkoğlu’ndan İsrail’e Tepki

Portekiz ekibi Benfica’da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına kayıtsız kalamayacağını vurguladı.

Portekiz ekibi Benfica’da forma

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken Aktürkoğlu, “Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün? Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı. Artık yeter” ifadelerini kullandı.

Aktürkoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini biliyorum. Ancak duyduklarım sadece bunlar değil; bir halkın çaresiz çığlığı, ölen çocukların ve sivillerin maruz kaldığı katliam. Bazen evlerinde, bazen ibadet alanlarında, bazen de yardım bekledikleri hastanelerde bu acılar yaşanıyor. Tarih boyunca İsrail ile Filistin arasında birçok şey olmuş olabilir, ama şu an gördüğüm, bir milletin yok edilmek üzere olması.”

Daha önce de Filistin’e yönelik saldırılara tepki gösteren Aktürkoğlu, bu konuda duyduğu rahatsızlığı bir kez daha dile getirerek, sessiz kalmanın imkânsız olduğunu vurguladı.